tag:blogger.com,1999:blog-7205626321892412117.post1890475040171670148..comments2022-06-18T07:37:53.315-07:00Comments on виЕЛИца от вкусове: Великденски козунаци - коНЦИнацивиЕЛИца от вкусовеhttp://www.blogger.com/profile/15319535268056439921noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7205626321892412117.post-53327787474857746862017-04-13T08:52:10.280-07:002017-04-13T08:52:10.280-07:00Като започнете да печете, първите 20-30 минути не ...Като започнете да печете, първите 20-30 минути не отваряйте. Фолиото е върху козунака. Като минат тези минути може да отваряте фурната, но не прекалявайте и нека бъде ненапълно отворена и за бързо. Като отворите ще придобиете представа как вървят нещата с изпичането и съответно дали има нужда да махнете фолиото, за да хване хубав загар и отгоре. Краищата на фолиото са свободни, не са притиснати към съда за печене, а само е поставено отгоре.<br /><br />виЕЛИца от вкусовеhttps://www.blogger.com/profile/15319535268056439921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7205626321892412117.post-49497158180506353412017-04-13T04:51:57.539-07:002017-04-13T04:51:57.539-07:00Здравейте! Искам да попитам, кога трябва да махнем...Здравейте! Искам да попитам, кога трябва да махнем фолиото? nu6anahttps://www.blogger.com/profile/09634517270281289261noreply@blogger.com